TERMENI SI CONDITII :

Prin accesarea site-ului vitabest.ro, sau prin orice altfel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligat sa respectati termenii de mai jos. Vitabest.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nici o notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci NU ar trebui sa utilizati acest web site.

Obligatiile dvs. de inregistrare

In utilizarea serviciului de inregistrare, dvs. trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs., iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a actualiza aceste informatii. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dvs., ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Securitatea datelor personale

Datele personale care sunt furnizate de dvs. vor fi folosite doar in modul in care a fost declarat in Politica de confidentialitate

Inregistrarea ca membru. Parola

In momentul inregistrarii ca si membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (care va fi adresa dvs. de e-mail) si o parola. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de aceasta parola, de aceea va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola (Vitabest.ro nu va va cere niciodata sa va dezvaluiti parola). La sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului dvs., trebuie sa va amintiti sa dati log-off. In cazul in care observati ca cineva va utilizeaza contul va rugam sa ne comunicati de urgenta printr-un e-mail. Puteti in orice moment sa cereti stergerea contului dvs. In acest caz vom sterge toate datele dvs. personale si datele de identificare care au fost stocate.

Proprietate intelectuala

Intreg continutul site-lui Vitabest.ro - imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - precum si alte materiale trimise dvs. prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs. prin orice alta metoda, sunt proprietate Vitabest.ro si a furnizorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectie drepturilor de autor. Folosirea contintului fara a tine cont de reglementarile din sectiunea de mai jos - Utilizarea continutului - atrage dupa sine pedepse conform legilor in vigoare.

Utilizarea continutului

Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul Vitabest.ro doar pentru utilizarea dvs. personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul Vitabest.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea Vitabest.ro:

  • Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului Vitabest.ro.
  • Reproducerea sau stocarea continutului Vitabest.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
  • Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vitabest.ro asupra continutului Vitabest.ro.

Cererile de utilizare a continutului Vitabest.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: E-mail vitabestro@gmail.com

Frauda

Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul Vitabest.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Vitabest.ro va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.

Confidentialitate

Informatiile privitoare la comenzi, adresa de livrare nu vor fi dezvaluite altor persoane.

Proprietarul acestui site certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

PREVEDERI DIVERSE

Stocul se actualizeaza saptamanal si exista posibilitatea ca produsele dorite de dvs. sa nu se afle pe stoc in momentul comenzii.Informatiile oferite de acest site au doar scop informativ si nu isi propun sa substituie sfatul medicului sau prospectele suplimentelor nutritive prezentate. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat. Produsele nu au proprietati medicinale de a vindeca boli sau de a va insanatosi in general. Produsele nu sunt destinate persoanelor sub 18 ani (produsele pentru copii se administreaza sub supravegherea exclusiva a adultilor)si ar trebui tinute la distanta de copii. Nu trebuie sa fie folosite de catre femei gravide sau de persone bolnave/cu probleme de sanatate fara acordul medicului . Consultati medicul dumneavoastra inainte de a le folosi. Nici o fraza de aici nu a fost evaluata de vre-un corp guvernamental in vreo juristictie. Acest text se afla aici pentru scopuri informationale si nu ar trebuii sa fie considerat ca o oferta de vanzare sau o cerere de cumparare pentru toate produse continute aici. Produsele nu contin substante interzise.  Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale A nu se depasi doza zilnica recomandata.